ΣΠΟΡ

Τζόκοβιτς: Οι ΗΠΑ τον απέκλεισαν από δύο τουρνουά ως ανεμβολίαστο για τον κορωνοϊό

Τζόκοβιτς: Οι ΗΠΑ τον απέκλεισαν από δύο τουρνουά ως ανεμβολίαστο για τον κορωνοϊό
Ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να περιμένει για να μάθει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο «US Open», το οποίο ξεκινάει στις 28 Αυγούστου AP Photo/Jean-Francois Badias

Μετά το περσινό «θρίλερ» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το Αυστραλιανό Όπεν, όπου τελικά δεν του επετράπη να εισέλθει στη χώρα ως ανεμβολίαστος για τον κορωνοϊό, ο Σέρβος τενίστας είναι πιθανό να μην μπορέσει να αγωνιστεί και στο φετινό «Indian Wells» και στο τουρνουά του Μαϊάμι. Ο λόγος είναι οι νέες ταξιδιωτικές οδηγίες που γνωστοποίησαν οι ΗΠΑ.

Οπως αναφέρει το Onsports, κανένας μη Αμερικανός δεν θα μπορεί να εισέλθει στη χώρα αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Οι νέες οδηγίες θα έχουν ισχύ μέχρι τις 10 Απριλίου 2023, με το Indian Wells να διεξάγεται 8-19 Μαρτίου και το Masters του Μαϊάμι από 22 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου.

Ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να περιμένει για να μάθει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο «US Open», το οποίο ξεκινάει στις 28 Αυγούστου. Σε περίπτωση που οι ταξιδιωτικές οδηγίες πάρουν παράταση μέχρι τότε, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Grand Slam της Νέας Υόρκης.

«Κοιτάξτε, αν αυτό είναι επίσημο τότε είναι αυτό που είναι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ξέρετε την άποψή μου. Εύχομαι να μπορώ να συμμετάσχω, αλλά αν δεν μπορώ να ταξιδέψω, δεν θα το κάνω», σχολίασε ο Σέρβος τενίστας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ