ΣΠΟΡ

EURO 2016: ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε ότι η Πορτογαλία είναι πιθανός στόχος "λόγω" Κριστιάνο

EURO 2016: ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε ότι η Πορτογαλία είναι πιθανός στόχος "λόγω" Κριστιάνο
Getty Images / Octavio Passos

Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε ότι η εθνική Πορτογαλίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους αγώνες στο EURO 2016 καθώς η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο την καθιστά πιθανό στόχο για τρομοκρατική επίθεση.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την φιλική αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Αγγλίας, καθώς ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μ. πήρε λίγες έξτρα μέρες διακοπών λόγω του τελικού του Champions League, ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο πριν τον αγώνα, όσο και στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την ήττα με 1-0.

Εκεί ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε στους δημοσιογράφους, ότι η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, σε συνεργασία με τις Γαλλικές Αρχές έχει λάβει έξτρα μέτρα ασφαλείας, αφού ο CR7 είναι από τους "στόχους υψηλής επικινδυνότητας".

2016 06 01T161117Z 107799077 MT1ACI14422799 RTRMADP 3 SOCCER FRIENDLY ENG PRTTRAINING PRESSCONFERENCE


(Πηγή: Action Images via Reuters / Tony O Brien Livepic)

"Όλοι γνωρίζουν ότι η εθνική Πορτογαλίας είναι δυνητικός στόχος τρομοκρατών στο EURO, κυρίως λόγω της παρουσίας του Κριστιάνο. Είμαστε όμως απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Οι Γαλλικές Αρχές Ασφαλείας έχουν τον πρώτο λόγο στα προληπτικά μέταρ, που θα ληφθούν. Θα ήθελα όμως να προειδοποιήσω τους φιλάθλους μας να είναι υπομονετικοί και να δείξουν κατανόηση, καθώς δεν θα μπορούν οι παίκτες μας να έχουν ελευθερία κινήσεων, όπως σε άλλες διοργανώσεις".

Η Πορτογαλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ισλανδία στο Σεντ Ετιέν (14/6), θα ακολουθήσει η Αυστρία στο Παρκ ντε Πρενς στο Παρίσι (18/6) και ολοκληρώνει στο γκρουπ στις 18 Ιουνίου στην Λυόν με την Ουγγαρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ