ΣΠΟΡ

Ντάνι Άλβες: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ντάνι Άλβες: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες AP Photo/Marco Ugarte

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, για τις οποίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καταλονίας την Τρίτη (10/1) βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε ότι «το υπ' αριθμόν 15 ανακριτικό δικαστήριο κίνησε τις αρμόδιες διαδικασίες αναφορικά με φερόμενο έγκλημα της σεξουαλικής κακοποίησης, με αφορμή την καταγγελία στην οποία προέβη μια γυναίκα εναντίον ενός ποδοσφαιριστή, για γεγονότα τα οποία φέρονται να διαδραματίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο ευρισκόμενο στη Βαρκελώνη κατά το μήνα Δεκέμβριο».

Στη συνέχεια, σημειώνεται ότι «στο παρόν το ζήτημα βρίσκεται στη φάση της έρευνας και δεν διαθέτουμε επιπλέον πληροφορίες», ενώ ένας εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου, σε δήλωση που παραχώρησε στο CNNi επιβεβαίωσε ότι οι κατηγορίες αφορούν στον Ντάνι Άλβες.

Στην προσπάθεια του το CNNi να επικοινωνήσει με την ομάδα του Άλβες, τη μεξικανική «UNAM» δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο σχόλιο, ενώ σύμφωνα με το Reuters ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ