ΣΠΟΡ

Μέσι - Ρονάλντο: Χαμός για ένα εισιτήριο στο Ριάντ - Ισως ο τελευταίος αγώνας ως αντίπαλοι

Μέσι - Ρονάλντο: Χαμός για ένα εισιτήριο στο Ριάντ - Ισως ο τελευταίος αγώνας ως αντίπαλοι
O αγώνας της 19ης Ιανουαρίου, να είναι ο τελευταίος στην ποδοσφαιρική Ιστορία, που θα βρεθούν αντιμέτωποι, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP Photo/Manu Fernandez, File

Με κομμένη την ανάσα περιμένει η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα τη νέα  «μονομαχία» του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 19 Ιανουαρίου, στον φιλικό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την «μεικτή» από την Αλ Νασρ του CR7 και την Αλ Χιλάλ.

Με κομμένη την ανάσα περιμένει η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα τη νέα «μονομαχία» του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 19 Ιανουαρίου, στον φιλικό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την «μεικτή» από την Αλ Νασρ του CR7 και την Αλ Χιλάλ.

Η αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στο στάδιο «King Fahd» του Ριάντ, με χωρητικότητα 68.000 θεατές και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα.

Δύο εκατομμύρια άνθρωποι στην πλατφόρμα

Μάλιστα σύμφωνα με το ESPN, το ενδιαφέρον για ένα «μαγικό χαρτάκι», ήταν πρωτοφανές, δεδομένου ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αγορά εισιτηρίων, «βρέθηκαν» ταυτόχρονα, σχεδόν δύο εκατομμύρια άτομα.

Το γεγονός χαρακτηρίζεται απολύτως λογικό, καθώς δεν αποκλείεται, ο αγώνας της 19ης Ιανουαρίου, να είναι ο τελευταίος στην ποδοσφαιρική Ιστορία, που θα βρεθούν αντιμέτωποι, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο Παρίσι η Αλ Χιλάλ για να πείσει τον Μέσι!

Εν τω μεταξύ, άνθρωποι της Αλ Χιλάλ ταξιδεύουν για τη Γαλλία προκειμένου να προσπαθήσουν να «ψήσουν» τον Μέσι να συνεχίσει απ' το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία. Αρχικά φάνηκε υπερβολικό.

Άλλοι μίλησαν για κινήσεις εντυπωσιασμού απ’ τους Σαουδάραβες. Για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρό τους, μετά τον «πάταγο» που προκάλεσε η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ την Αλ Νασρ. Τελικά, το θέμα είναι πιο σοβαρό.

Σύμφωνα με το Onsports, η Αλ Χιλάλ που ακούστηκε πως θα κάνει προσπάθεια για να «ψήσει» τον Λιονέλ Μέσι, δίνοντάς του και 300 εκ. ευρώ ετησίως, «τρέχει» το θέμα με ταχύτητα. Μάλιστα τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες θα ταξιδέψουν εντός των επόμενων ωρών στο Παρίσι, για να συναντήσουν από κοντά τον Λιονέλ και τον πατέρα του.

Θέλουν με τον τρόπο αυτό να τον πείσουν να πάει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ απ’ το καλοκαίρι. Μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί, καταλαβαίνει κανείς πως θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο «πάταγο» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Μέσι φερόταν να έχει σχεδόν συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Αυτό θέλει να προλάβει η Αλ Χιλάλ, γι’ αυτό και το ταξίδι στη Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ