ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3: Παράσταση για ένα ρόλο στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3: Παράσταση για ένα ρόλο στη Λεωφόρο
Νίκη 0-3 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και πλησίασε στο -6 από την κορυφή.

Ο 19χρονος είχε ένα γκολ και μια ασίστ κι οδήγησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον θρίαμβο, με τον οποίο, ανατρέπει τα πάντα στο πρωτάθλημα και μπαίνει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα και δεύτερη στο πρωτάθλημα κι απέχει πλέον 6 βαθμούς από την κορυφή. Οι «πράσινοι» παραμένουν πρώτοι, αλλά πλέον νοιώθουν την… καυτή ανάσα της ΑΕΚ, η οποία πλησίασε στον πόντο.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απολαυστική και μετέτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44ο λεπτό με αυτογκόλ του Πέρεθ, μετά από ωραία ενέργεια του Κωνσταντέλια. Στο δεύτερο μέρος, χρειάστηκαν μόλις 14 δευτερόλεπτα για να κάνουν το 2-0, μετά από μια απίθανη συνεργασία τριών παικτών, ενώ ο 19χρονος έβαλε την υπογραφή του στον «ασπρόμαυρο» θρίαμβο στο 52’.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες ημέρες, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται και πάλι στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας, την ερχόμενη Πέμπτη (26/1).

Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3slgr.gr

Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)
Κόκκινη: 90΄+1 Σένκεφελντ (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Παλάσιος, Σένκεφελντ - Αουγκούστο, Κουλιεράκης, Σβαμπ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57’ Πούχατς), Ρουμπέν (60’ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (60’ Σπόραρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82’ Σάντσες).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73’ Κάργας), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (73’ Ντάντας), Σβαμπ, Νάρεϊ (70’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82’ Μπίσεσβαρ), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82’ Μπράντον Τόμας).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ