ΣΠΟΡ

Ομάδα φυλακισμένων παιδόφιλων με εμφανίσεις της Σάντερλαντ προπονεί ο Άνταμ Τζόνσον

Ομάδα φυλακισμένων παιδόφιλων με εμφανίσεις της Σάντερλαντ προπονεί ο Άνταμ Τζόνσον
Getty Images / Clive Mason

Την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο έχει ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής Άνταμ Τζόνσον, που εκτίει ποινή φυλάκισης 6 ετών με την κατηγορία της παιδοφιλίας, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού σκανδαλοθηρικού Τύπου προπονεί ομάδα συγκρατούμενων του.

Η πηγή που επικαλείται η Daily Star, αναφέρει ότι ο Άνταμ Τζόνσον δέχθηκε να ετοιμάσει μια ομάδα από την πτέρυγα των παιδόφιλων στη φυλακή Moorland για να πάρει μέρος στο εσωτερικό πρωτάθλημα. «Είναι μια ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και είναι ενθουσιασμένος», μετέφερε η πηγή στην εφημερίδα, παρότι η συγκεκριμένη κατηγορία κρατουμένων δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην φυλακή και υπάρχουν αντιδράσεις.

GettyImages 472751140


(Πηγή: Getty Images / Alex Livesey)

Μάλιστα ο πρώην εξτρέμ της Σάντερλαντ ζήτησε η ομάδα του να έχει εμφανίσεις της πρώην του ομάδας, για να του θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν του. Επίσης έχει ζητήσει να γίνονται καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο κανονικών διαστάσεων, που διαθέτει το συγκρότημα των φυλακών, αφού οι περισσότεροι κρατούμενοι είναι υπέρβαροι ή καπνιστές.

GettyImages 499062520


(Πηγή: Getty Images / MarK Runnacles)

Πρόσφατα η αδελφή του διέψευσε την είδηση, που είχε μεταδοθεί, ότι ο Τζόνσον δέχθηκε επίθεση στα ντους από συγκρατούμενους του, ενώ η προηγούμενη είδηση, που αφορούσε τον παίκτη τον ήθελε να εργάζεται σαν κουρέας των φυλακών.

johnsonshirt2


(Πηγή: Twitter)

Επίσης πριν λίγες ημέρες διενεργήθηκε στο Διαδίκτυο δημοπρασία με τις φανέλες που έχει φορέσει στο παρελθόν ο Άνταμ Τζόνσον, υπογεγραμμένες από τον ίδιο και καταδικάστηκε από το σύνολο του Τύπου, καθώς βρέθηκαν άνθρωποι, που κατέβαλαν ακόμη και 600 λίρες για να αποκτήσουν μία εμφάνιση του «διάσημου κρατούμενου».

johnsonshirt


(Πηγή: Twitter)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ