ΣΠΟΡ

Νοκ άουτ παιχνίδια στα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νοκ άουτ παιχνίδια στα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
EUROKINISSI
  • Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 

Με πλούσια δράση σε πολλές ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας.

Ξεχωρίζουν τα νοκ άουτ ματς των Κυπέλλων Ιταλίας και Γερμανίας, οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του League Cup Αγγλίας, τα παιχνίδια των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο στη La Liga και η εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 1.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει για όλους τους αγώνες σούπερ αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ντέρμπι Ίντερ-Αταλάντα και Γιουβέντους-Λάτσιο

Μεγάλα ματς έχει το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Ξεχωρίζουν η σημερινή αναμέτρηση της Ίντερ με την Αταλάντα και η μάχη της Πέμπτης ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο.

Τα 2 ντέρμπι του Κυπέλλου Ιταλίας, Ίντερ-Αταλάντα και Γιουβέντους-Λάτσιο προσφέρονται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Στο Κύπελλο Γερμανίας γίνονται οι 4 από τους 8 αγώνες της φάσης των «16». Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Πάντερμπορν-Στουτγάρδη και Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ και το αυριανό τις αναμετρήσεις Λειψία-Χοφενχάιμ και Μάιντζ-Μπάγερν.

Στο League Cup Αγγλίας βγαίνει το ζευγάρι του τελικού. Στους πρώτους ημιτελικούς κέρδισαν εκτός έδρας η Νιούκαστλ με 1-0 την Σαουθάμπτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 τη Νότιγχαμ.

Πήρε προβάδισμα 5 βαθμών η Μπαρτσελόνα

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα προηγείται στη βαθμολογία με 5 βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε εξ αναβολής παιχνίδια η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Μπέτις και η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Πέμπτη τη Βαλένθια.

Στη Γαλλία γίνεται εμβόλιμη αγωνιστική. Όλα τα ματς διεξάγονται την Τετάρτη. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μονακό-Οσέρ και Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, για τα γκολ, τα σκορ, τους σκόρερ, τις κάρτες, τα κόρνερ με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Διπλή αγωνιστική στη Euroleague

Στο μπάσκετ συνεχίζεται η Euroleague με διπλή αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ και την Παρασκευή υποδέχεται στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός δίνει 2 παιχνίδια στην Ισπανία, αύριο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρασκευή με την Μπασκόνια.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, μεταξύ άλλων, για το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, την πρώτη ελεύθερη βολή, το ακριβές σκορ των περιόδων.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται σήμερα στα καταστήματα ΟΠΑΠ:

  • Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον: Να σκοράρει ο Αλεξάντερ Ιζάκ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ίντερ-Αταλάντα: Να σκοράρει ο Εντίν Τζέκο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Πάσος Φερέιρα-Ζιλ Βιθέντε: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός: Νίκη του Ολυμπιακού με 1-5 πόντους διαφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ