Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά Λιντς η Μαρία Σάκκαρη
Ανανεώθηκε:

Στα ημιτελικά του τουρνουά του Λίντς προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε της Ντόνα Βέκιτς με 2-0 στον αγώνα της Παρασκευής (10/2)
Αναλυτικότερα, η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με 6-3 και σέρβιρε στο 5-4 για να κλείσει το ματς. Η Σέρβα τενίστρια όμως αντέδρασε και μάλιστα είχε τριπλό σετ πόιντ στο τάι μπρέικ.
Σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κατακτήσει τελικά και το δεύτερο σετ με 7-6.
Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Τάουσον-Μάρτιτς.
Να σημειώσουμε πως μετά από 5 ήττες στις 7 συνολικά «μάχες» που έδωσαν στο παρελθόν, η Σάκκαρη σημείωσε τη 3η νίκη της απέναντι στην Βέκιτς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: Ξεπέρασε την Μπούζκοβα και ετοιμάζεται για τελικό στην Γουαδαλαχάρα

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπραντ Λάντερ, συνελήφθη από την ICE σαν... κακοποιός (Vid)
22:27
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι η «μεγαλύτερη απειλή» για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή
22:18.jpg?t=iElOjwb40fVaArpb-9oPVw)
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν σχεδόν 5,8 εκατ. ευρώ
22:09
«Εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ», ζητάει η Ισπανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση
22:00