ΣΠΟΡ

Βόλεϊ: Αναβολή για την Πέμπτη στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Οκτώ τραυματίες

Βόλεϊ: Αναβολή για την Πέμπτη στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Οκτώ τραυματίες
Το κλειστό του Αγίου Θωμά είχε μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη», με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τις δύο ομάδες να παραμένουν κλεισμένες στα αποδυτήρια για ώρα EUROKINISSI / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Η τύχη του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup του βόλεϊ αποφασίστηκε και συγκεκριμένα το ματς μετατέθηκε για την Πέμπτη (16/2) και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι διαιτητές και ο παρατηρητής βγήκαν στο γήπεδο στις 20:00, επιθεώρησαν τον χώρο του κλειστού στον Άγιο Θωμά μετά τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί, ενώ ο παρατηρητής μίλησε με τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας Βόλεϊ και λίγο μετά τις 20:30 έγινε νέος έλεγχος, όπου λήφθηκε η απόφαση της αναβολής.

Τα περιστατικά που είχαν προηγηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά οδήγησαν οκτώ οπαδούς του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες δέχθηκαν χτυπήματα από γκλομπ και άνοιξαν τα κεφάλια τους.

Το ντέρμπι ήταν να αρχίσει στις 19:00, αλλά λόγω των επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία και τα δακρυγόνα που έπεσαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Το κλειστό του Αγίου Θωμά είχε μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη», με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τις δύο ομάδες να παραμένουν κλεισμένες στα αποδυτήρια για ώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ