ΣΠΟΡ

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τραυματίστηκε στο χέρι και πιθανόν να χάσει το ΝΒΑ All Star Game

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τραυματίστηκε στο χέρι και πιθανόν να χάσει το ΝΒΑ All Star Game
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις εννέα λεπτά, έχοντας 2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ AP/Charles Rex Arbogast

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς, λόγω τραυματισμού στον δεξιό καρπό. Αμφίβολη πλέον η συμμετοχή του για το προσεχές NBA All Star Game.

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Σικάγο Μπουλς (100-112), ωστόσο η αναμέτρηση «σημαδεύτηκε» από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον καρπό, γεγονός που κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο All Star Weekend της Γιούτα (18-20/2).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις εννέα λεπτά, έχοντας 2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ και… γράφοντας ιστορία στους Μπακς, αφού έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των «ελαφιών».

Ο “Greek Freak” τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να κόψει τον Κόμπι Γουάιτ στην δεύτερη περίοδο, πέφτοντας άτσαλα στο δεξί του χέρι. Ο ηγέτης των Μπακς αποχώρησε και δεν επέστρεψε στο ματς.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπούντενχόλζερ μετά το παιχνίδι, η ακτινογραφία που έβγαλε ο Αντετοκούνμπο μετά τον τραυματισμό του ήταν “καθαρή” και πλέον η περίπτωσή του θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα.

“Ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι, η ακτινογραφία ήταν καλή. Έχει ένα μικρό διάστρεμμα” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει: “Θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο και τις επόμενες ημέρες, ώστε ακολούθως να εκτιμήσουμε την κατάσταση”.

Αν και ο Αντετοκούνμπο δεν κάνει εύκολα… πίσω, παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στο All Star Game είναι αμφίβολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ