Τεντόγλου: Τα παπούτσια του θα πουληθούν για τα σεισμόπληκτα παιδιά - Ύμνοι από τα τουρκικά ΜΜΕ
Ανανεώθηκε:
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πολλά περισσότερα από κορυφαίος αθλητής.
Τα περιβόητα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου, λόγω των οποίων το πρώτο του κορυφαίο άλμα ακυρώθηκε - για να σαρώσει στη συνέχεια με άλλα παπούτσια ο Έλληνας κορυφαίος αθλητής - θα διατεθούν για καλό σκοπό.
Όπως δήλωσε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, τα παπούτσια θα διατεθούν σε δημοπρασία και τα χρήματα θα μοιραστούν για τα σεισμόπληκτα παιδιά της Τουρκίας.
«Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας».
Ο ίδιος ο Μίλτος Τεντόγλου στο ερώτημα αν ένα παπούτσι τελικά δεν κάνει τον αθλητή, απάντησε:
«Προφανώς και αυτό ισχύει και το ξέρουν όλοι οι αθλητές». Συμπλήρωσε: «Κατάλαβα αμέσως ότι είναι αδικία και δεν ήξεραν τι γίνεται. Τελικά, είπαν ότι απαγορεύεται αυτό το καρφί και εγώ το θεώρησα αδικία».
Η είδηση έφτασε πολύ γρήγορα και στην Τουρκία, το πρακτορείο Ανατολού να την αναμεταδίδει, ενώ στο τηλεγράφημά του δημοσιεύει και βιογραφικό του Μίλτου Τεντόγλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τεντόγλου: «Ένα παπούτσι δεν κάνει τον αθλητή - Αδικία και προσβολή η ακύρωση του άλματος»
Τεντόγλου: Έκανε και νέα «πλάκα» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία με άλμα στα 8,41μ.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Άγιος Δημήτριος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων (pics)
10:41
Στην δικαιοσύνη σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή
10:28
Ο Πούτιν είπε στον Μπους ότι η Ουκρανία ήταν «μέρος της Ρωσίας» το 2001
10:15
Ζελένσκι: Πολλά μπορεί να αποφασιστούν πριν την Πρωτοχρονιά- Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον
10:02