Μπακασέτας για Τουρκία: «Να κάνουμε τους πληγέντες του σεισμού να χαμογελάσουν»
Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε στο πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τουρκία μετά το φονικό σεισμό, βοηθώντας την Τράμπζονσπορ να φτάσει στη νίκη επί της Βασιλείας στο Conference League.
Στο γήπεδο της Τραμπζονσπόρ επικράτησαν φοβερές στιγμές υπέρ του δοκιμαζόμενου τουρκικού λαού και ο Μπακασέτας τόνισε σε ανάρτησή του στα social media, ότι η αποστολή των παικτών της ομάδας της Τραπεζούντας, ήταν να προσφέρουν ένα χαμόγελο στους σεισμόπληκτους.
Η ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα
«Το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τις ανθρώπινες ζωές.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από τον χαμό των αγαπημένων τους ανθρώπων από τον σεισμό, είχαμε μια αποστολή. Να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να χαμογελάσουν. Ακόμα και για 90 λεπτά. Να τους υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας. Είμαστε μαζί σ’ αυτό.
ΥΓ. Τεράστιος σεβασμός σε όλους τους οπαδούς των ομάδων που ένωσαν τις φωνές τους μαζί μας, για να στείλουν το μήνυμα της ενότητας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός Τουρκία: Πάνω από 45.000 νεκροί - 82.000 κτήρια ισοπεδώθηκαν ή είναι ακατάλληλα
Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αγία Σοφία» 4χρονο παιδί - Βρισκόταν σε πισίνα
17:18
Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα ντοκουμέντα για τα 42 λεπτά πλασμαφαίρεσης και οι εικόνες μέσα από το ιατρείο
17:05
Φωτιά στην Πάρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς
16:53
Αναποφάσιστος ο Πούτιν για τη συμμετοχή του στη G20 στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο
16:41