ΣΠΟΡ

Markopoulo Park: Κύπελλο Καρυάτιδων και τρία ΣΚΟΡ τη Δευτέρα

Markopoulo Park: Κύπελλο Καρυάτιδων και τρία ΣΚΟΡ τη Δευτέρα
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις τη Δευτέρα στο Markopoulo Park ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ

Ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών στις 16:00.

Το Κύπελλο Καρυάτιδων ξεχωρίζει στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στο Makropoulo Park το οποίο περιλαμβάνει πέντε ελληνικές κούρσες. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και δύο ιπποδρομίες από την Νότια Αφρική, συγκεκριμένα η 4η και η 5η κούρσα από τo Kenilworth με ώρα έναρξης τις 14:15. Οι ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις τη Δευτέρα στο Markopoulo ParkΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ

Ξεχωρίζει το Κύπελλο Καρυάτιδων με 10 συμμετοχές

Στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, 4η ελληνική, θα διεξαχθεί η 1η κύρια κούρσα της χρονιάς αποκλειστικά για φοράδες. Το εφετινό Κύπελλο Καρυάτιδων διεκδικούν 10 καθαρόαιμες φοράδες στην ιπποδρομία που διεξάγεται στην απόσταση των 1.575 μέτρων. Για δύο από τις συμμετέχουσες, τη ΛΑΒ ΤΡΟΦΥ ΠΑΟΥΕΡ και την ΟΛ ΓΚΟΟΥ, αυτή θα είναι και πρώτη τους εμφάνιση στο Μαρκόπουλο Park. Οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του Κυπέλλου είναι οι: ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ, ΓΟΥΪΤΤΝΕΡ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ, ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ, ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ και ΚΛΗΑΡ ΤΟΥ ΛΑΝΤ.

Το ενδιαφέρον στρέφεται και στην 3η και την 5η ελληνική ιπποδρομία

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, στην 3η ιπποδρομία, 1η ελληνική, 5 ίπποι θα διαγωνιστούν στην sprint απόσταση των 1.000 μέτρων και αναμένεται να χαρίσουν μια εντυπωσιακή άφιξη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στα 1.200 μέτρα. Θέση στο start θα πάρουν 8 ίπποι οι οποίοι υπόσχονται να προσφέρουν μια δυνατή μάχη.

Δείτε το πρόγραμμα:

https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_20022023_web.pdf/708efa1e-2b97-185d-299f-68f241f25415

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 2η έως την 6η ιπποδρομία.

Όσοι φίλοι των ιπποδρομιών θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ