Αλέξανδρος Γκιννής: Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι
Ο Έλληνας σκιέρ Αλέξανδρος Γκιννής έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, λίγες εβδομάδες μετά το αντίστοιχο μετάλλιο που είχε κατακτήσει και σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Αλέξανδρος Γκιννής τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον χρυσό νικητή Χένρικ Κριστόφερσεν από τη Νορβηγία στην τεχνική κατάβαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι που διεξήχθη στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας.
Ο Γκιννής ήταν δεύτερος μετά την εναρκτήρια διαδρομή και διατήρησε τη θέση του καθώς τερμάτισε δύο δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Κριστόφερσεν.
Τρίτος ήταν ο Άλεξ Βινάτσερ από την Ιταλία.
Ο πρωτοπόρος της πρώτης διαδρομής Μάνουελ Φέλερ τερμάτισε στην έβδομη θέση, καθώς η Αυστρία απέτυχε να κερδίσει χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο για πρώτη φορά από το 1987.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής, δεν με ενδιαφέρει το βραβείο του MVP»
Σεισμός Τουρκία: «Ευχαριστώ» στα ελληνικά είπαν οπαδοί της Γαλατασαράι - Σήκωσαν πανό σε αγώνα
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον κόσμο στα 3000μ βάδην
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57