ΣΠΟΡ

Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας με λίγα ευρώ - Διασκέδαση στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας με λίγα ευρώ - Διασκέδαση στα καταστήματα ΟΠΑΠ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΟΠΑΠ

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα από τα παιχνίδια της νέας ψηφιακής εποχής των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, όπως τα Virtual Sports, ή να επιλέξουν κάποιο από τα πιο παραδοσιακά, όπως το ΤΖΟΚΕΡ.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν εξελιχθεί σε έναν οικονομικό προορισμό διασκέδασης, καθώς προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με πολύ χαμηλό κόστος συμμετοχής, μέσω μιας μεγάλης γκάμας παιχνιδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα από τα παιχνίδια της νέας ψηφιακής εποχής των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, όπως τα Virtual Sports, ή να επιλέξουν κάποιο από τα πιο παραδοσιακά, όπως το ΤΖΟΚΕΡ.

«Για παράδειγμα, ο κόσμος μπορεί να διεκδικήσει απόψε το βράδυ 3.900.000 ευρώ στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, με ένα δελτίο αξίας ακόμα και 50 λεπτών. Το ίδιο ισχύει και για το ΛΟΤΤΟ, που μοιράζει εξίσου μεγάλα έπαθλα και κληρώνει κάθε Τετάρτη και Σάββατο», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Βαγγέλης Διφωνής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Αγίας Φωτεινής 4.

Πάμε Στοίχημα με πλήθος στοιχηματικών επιλογών

Απόψε το βράδυ διεξάγονται και αρκετοί αγώνες για το Europa League, το Conference League και την Euroleague, με το Πάμε Στοίχημα να προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών και τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ.

«Για να συμμετέχει κανείς στο Πάμε Στοίχημα αρκεί να δημιουργήσει ένα δελτίο με ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα 25 λεπτά και να διεκδικήσει πολλά περισσότερα χρήματα, ανάλογα με τις στοιχηματικές του επιλογές. Πολλοί πελάτες μας παρακολουθούν στο κατάστημά μας τα μεγάλα παιχνίδια, συζητούν μεταξύ τους και στοιχηματίζουν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων», σημειώνει ο κ. Διφωνής.

Μεγάλη ποικιλία ΣΚΡΑΤΣ

Παράλληλα, διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι τα ΣΚΡΑΤΣ, με πληθώρα παιχνιδιών και μικρό κόστος, ακόμη και με 1 μόλις ευρώ, τα οποία μοιράζουν μικρά ή και μεγαλύτερα κέρδη.

«Τα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ είναι από τα πιο δημοφιλή. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη έως και 300.000 ευρώ σε 15 παιχνίδια «ΣΚΡΑΤΣ», τα οποία κοστίζουν 1, 2 ή 3 ευρώ», σημειώνει ο κ. Διφωνής.

Η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App

Τον τελευταίο καιρό το OPAP Store App έχει φέρει επανάσταση στην εμπειρία των πελατών των καταστημάτων ΟΠΑΠ. «Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, για αυτό και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη τους στον πάγκο εξυπηρέτησης, αλλά και να σκανάρουν τα δελτία τους για να δουν αν κέρδισαν», τονίζει ο κ. Διφωνής.

Η τεχνολογία συναντά την παράδοση

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορεί κανείς να βρει ακόμα περισσότερα παιχνίδια, όπως το «POWERSPIN» που αποφέρει κέρδη έως έως 24 φορές το αρχικό ποντάρισμα. Παράλληλα, διαθέσιμα είναι και τα «Virtual sports», τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.

Ο κ. Διφωνής εξηγεί: «Τα Virtual Sports έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Είναι παιχνίδια με μικρό αντίτιμο και προσφέρουν διασκέδαση μέσα από την αγωνιστική δράση της εικονικής πραγματικότητας κάθε 3 λεπτά. Τα ανανεωμένα Powerspin και Super 3, καθώς και το Λαϊκό Λαχείο, το ιστορικότερο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, συμπληρώνουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τους παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλα με λίγα ευρώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ