Μιλγουόκι Μπακς: Πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Αλλαγή στη μετοχική σύνθεση των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Μαρκ Λάσρι ήρθε σε συμφωνία με τον Τζίμι Χάσλαμ για την πώληση του μεριδίου μετοχών του, περίπου 25%, για 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Μαρκ Λάσρι και ο Γουές Ίντενς είχαν αγοράσει τους Μπακς το 2014 για 550 εκατ. δολάρια, με την αξία του franchise να πολλαπλασιάζεται τα χρόνια που ακολούθησαν, λόγω και της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που χάρισε στην πόλη ήδη και ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ.
Ο νέος μέτοχος, ο 68χρονος Τζίμι Χάσλαμ, είναι και ιδιοκτήτης των Κλίβελαντ Μπράουνς του NFL αλλά και της Columbus Crew του MLS. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η κύρια ενασχόλησή του είναι τα πετρέλαια, με την Pilot Oil Corporation να έχει ετήσιο τζίρο 41.9 δισεκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, απασχολεί 3.000 εργαζόμενους.
«Το ισχυρότερο μέσο ενάντια στους πολέμους η δύναμη των στρατών», δήλωσε η Μελόνι
22:25
ΗΣΑΠ: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
22:20
Ο Τραμπ αναστέλλει τα υπεράκτια αιολικά έργα λόγω «κινδύνων εθνικής ασφάλειας»
22:17
ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα από τους δύο ελέγχους μέσα σε δύο μέρες σε Σύλλογο Τεμπών και αγρότες
22:09