ΣΠΟΡ

EURO 2016: Διαψεύδει τις κατηγορίες για το σεξουαλικό σκάνδαλο ο Ντε Χέα-κάνει λόγο για σκευωρία

EURO 2016: Διαψεύδει τις κατηγορίες για το σεξουαλικό σκάνδαλο ο Ντε Χέα-κάνει λόγο για σκευωρία
Reuters / Sergio Perez

Ο Νταβίντ Ντε Χέα διέψευσε τα δημοσιεύματα, που τον εμπλέκουν σε κύκλωμα μαστροπείας και σε σεξουαλικό σκάνδαλο, μιλώντας για κατασκευασμένα στοιχεία. Λίγο πριν την προπόνηση της εθνικής Ισπανίας και αφού είχε προηγηθεί η προγραμματισμένη παρουσία των Αντούριθ και Μπεγιερίν (που δεν απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις), οι Ισπανοί συνάδελφοι κλήθηκαν εσπευσμένα στην αίθουσα για να ακούσουν τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αργότερα ανακοίνωση-διάψευση έβγαλε και ο Ικερ Μουνιαΐν.

Με την παρουσία του ο Ντε Χέα διέψευσε και τις φήμες, που κυκλοφόρησαν κυρίως οι Αγγλικές εφημερίδες, ότι ο Ντελ Μπόσκε τον είχε διώξει από την αποστολή. Μίλησε για κατασκευασμένη υπόθεση και ότι ήδη έχει αναθέσει στον δικηγόρο του να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

2016 06 10T165248Z 829773819 LR1EC6A1AVQZ0 RTRMADP 3 SOCCER EURO ESP


(Πηγή: Reuters / Sergio Perez)

"Είμαι έκπληκτος από τα νέα. Θέλω να το αρνηθώ. Είναι ψέμματα, μια κατασκευασμένη ιστορία" ήταν τα πρώτα του λόγια στους δημοσιογράφους.

"Όλη αυτή η ιστορία μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να παραμείνω στην ομάδα με την συμπαράσταση όλων των συμπαικτών μου. Πλέον το θέμα έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου. Μπορούν να δημοσιεύουν ό,τι θέλουν. Είναι όλα ψέμματα. Εγώ νιώθω πιο δυνατός. Είμαι ήρεμος. Θέλω απλά να πάω να προπονηθώ και να κάνω αυτό που αγαπάω. Το έμαθα στο δωμάτιο μου και μίλησα αμέσως με την οικογένεια μου. Είναι ήρεμοι και αυτοί γιατί με γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από που μπορεί να προήλθε όλο αυτό. Ξέρω μόνο ότι είναι ψέμματα. Και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το EURO, βγήκα να μιλήσω γιατί ήθελα να ξέρει η οικογένειά μου πως όλα αυτά είναι ψέματα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω την εθνική λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά. ".

2016 06 10T164856Z 1168118923 LR1EC6A1AP9YW RTRMADP 3 SOCCER EURO ESP


(Πηγή: Reuters / Sergio Perez)

Διάψευση και από τον Μουνιαΐν

Λίγη ώρα αργότερα και ο επιθετικός της Μπιλμπάο Μουνιαΐν αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του με μια λιτή ανακοίνωση.

«Όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν είναι εντελώς λάθος και ψέματα! Τις επόμενες ημέρες θα προσλάβω δικηγόρο για να υπερασπιστεί την τιμή μου. Ελπίζω πως όλοι οι οπαδοί που με στηρίζουν στο γήπεδο, συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα».

14508955


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / TATYANA ZENKOVICH)

Η El Diario είχε εμπλέξει το Ντε Χέα και τον Μουνιαΐν σε υπόθεση με κύκλωμα μαστροπών, κάνοντας λόγο για καταθέσεις προστατευμένων μαρτύρων, που κατηγορούσαν τον τερματοφύλακα ως μεσάζοντα σε ραντεβού κοπέλας του κυκλώματος με τον Βάσκο επιθετικό και άλλον ένα παίκτη σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Διαβάστε σχετικά

EURO 2016: σοκ στην Ισπανία με την εμπλοκή του Ντε Χέα σε σεξουαλικό σκάνδαλο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ