ΣΠΟΡ

ΟΠΑΠ: Πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΟΠΑΠ: Πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Super League 1 ολοκληρώνεται αύριο, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην OPAP Arena για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

«Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον του κοινού έχει αυξηθεί κατακόρυφα ενόψει του ντέρμπι, με τα καταστήματα ΟΠΑΠ να αποτελούν ιδανικό προορισμό για να το παρακολουθήσει κανείς», αναφέρει ο κ. Μιχάλης Τσορούμογλου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επί της οδού Μιχαλακοπούλου 94.

«Όλοι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Super League ξεκινούν την ίδια ώρα, στις 19:00, ωστόσο οι περισσότεροι έρχονται πολύ νωρίτερα για να μελετήσουν το κουπόνι και τις προσφορές από το Πάμε Στοίχημα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Πλήθος επιλογών και PlayBall από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

2.jpg
Μιχάλης Τσορούμογλου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠΟΠΑΠ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις της Super League 1.

Ο κ. Τσορούμογλου εξηγεί: «Οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Την ίδια στιγμή, οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές, τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά την διάρκεια του μεγάλου αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται το τελικό αποτέλεσμα, η διπλή ευκαιρία, το λεπτό του πρώτου γκολ, ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος, η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ, το αυτογκόλ, το δοκάρι, ο καταλογισμός πέναλτι και το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα».

«Επίσης, οι παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ δοκιμάζουν και το PlayBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα. Στόχος είναι να προβλέψουν σωστά το ακριβές σκορ των αγώνων και να κερδίσουν βαθμούς. Ανάλογα με τους βαθμούς που συγκεντρώνουν, ανεβαίνουν θέσεις στον πίνακα κατάταξης που διαμορφώνεται και έτσι διεκδικούν πλούσια δώρα*. Το μόνο που χρειάζεται για να παίξει κανείς PlayBall είναι το OPAP Store App», υπογραμμίζει ο κ. Τσορούμογλου.

To OPAP Store App αλλάζει την εμπειρία στα καταστήματα ΟΠΑΠ

PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, μέσω του OPAP Store AppΟΠΑΠ

Το OPAP Store App αποτελεί ένα ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών που βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον κ. Τσορούμογλου, «η εφαρμογή έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, ειδικά στους νέους. Το OPAP Store App δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», διεκδικώντας προνόμια και δώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ