ΣΠΟΡ

Πρεμιέρα στα playoffs με ντέρμπι: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πρεμιέρα στα playoffs με ντέρμπι: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει ως πρώτος στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όντας στο +2 από την ΑΕΚ

Η συναρπαστική κανονική περίοδος της Superleague ολοκληρώθηκε κι η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των playoffs, τα οποία αναμένεται να είναι τα πιο αμφίρροπα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει ως πρώτος στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όντας στο +2 από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός, μετά τον θρίαμβο στην «OPAP Arena» πλησίασε στο -5 από την κορυφή, ενώ από… κοντά είναι κι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέχει 7 βαθμούς από την πρώτη θέση.

Πότε ξεκινούν τα playoffs

Τα playoffs ξεκινούν άμεσα και πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Οι ημέρες και ώρες των αγώνων θα οριστούν την ερχόμενη Τετάρτη (15/3). Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική: 18-19 Μαρτίου2η αγωνιστική: 1-2 Απριλίου3η αγωνιστική: 5 Απριλίου4η αγωνιστική: 8-9 Απριλίου5η αγωνιστική: 22-23 Απριλίου6η αγωνιστική: 26 Απριλίου7η αγωνιστική: 29-30 Απριλίου8η αγωνιστική: 3 Μαΐου9η αγωνιστική: 6-7 Μαΐου10η αγωνιστική: 13-14 ΜαΐουΗ βαθμολογία της Super League πριν τα playoffs

ΔΗΜΟΦΙΛΗ