Καλαματιανός επιχειρηματίας μίλησε με τον Τζόρνταν για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς
Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που «διέρρευσε» ότι ο Μάικλ Τζόρνταν έψαχνε τρόπο να πουλήσει τις μετοχές του στους Σάρλοτ Χόρνετς και το απόγευμα της Τετάρτης (22/3), ο δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε τις επαφές με επιχειρηματία ελληνικής καταγωγής!
Σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι, ο Στιβ Αποστολόπουλος, ένας Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε με τον «Air Jordan» τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία για την ομάδα του ΝΒΑ.
Πλέον, ο Ελληνοκαναδός στρέφεται στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL) και «φλερτάρει» με τους Ουάσιγκτον Κομάντερς τους οποίους θέλει να αποκτήσει. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να δώσει μεγάλη «μάχη» με τον Τζος Χάρις, τον Τίλμαν Φερτίτα (ιδιοκτήτη των Χιούστον Ρόκετς) και με τον Τζεφ Μπέζος, τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και δημιουργό της Amazon.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Canadian Business, η οικογένεια Αποστολόπουλου έχει αξία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει τη μεγαλύτερη εταιρεία Real Estate στον Καναδά.
Όπως αναφέρει το postcen.com, ο πατέρας του Στιβ Αποστολόπουλου, Ανδρέας, μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν μετανιώνω που δεν εμβολιάστηκα
Χαϊδάρι: Νεκρός 38χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο με Ι.Χ - Συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός
13:38
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Υποχώρησε φράκτης πολυκατοικίας στον Άλιμο, οχήματα παρασύρθηκαν
13:25
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ επισκέπτεται πυρηνικά υποβρύχια ενώ ο Πούτιν επαινεί τον «αήττητο» δεσμό τους (pics)
13:12
Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες - 71.000 ευρώ η λεία τους
12:59