ΣΠΟΡ

Η Μπαρτσελόνα διεκδικεί την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι

Η Μπαρτσελόνα διεκδικεί την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονελ Μέσι, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP Photo/Manu Fernandez

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως δίνει «μάχη» για να αποκτήσει ξανά στο δυναμικό της τον κυρυφαίο ποδοσφαιριστή Αργεντίνο,  Λιονέλ Μέσι, το προσεχές καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ποδοσφαιριστής που έδωσε τη μεγάλη νίκη στην Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, καθώς δεν είχε ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα και υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα λήξει, με αποτέλεσμα να μπορεί να φύγει από το Παρίσι υπογράφοντας σε κάποιο άλλο σύλλογο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Έτσι, τα «σενάρια» επιστροφής του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα έχουν «φουντώσει», με τους Καταλανούς να είναι πρόθυμοι να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ράφα Γιούστε.

Στις δηλώσεις του αντιπροέδρου αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ανέφερε:

«Έχουμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Λιονέλ Μέσι. Ο Λιονέλ ξέρει πόσο πολύ τον εκτιμούμε και το πόσο θα θέλαμε να επιστρέψει στην ομάδα.


Σίγουρα ο Μέσι αγαπάει την Μπαρτσελόνα και την Βαρκελώνη, οπότε ελπίζουμε να βρούμε μεταξύ μας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να συνεχίσει την καριέρα -και την «ιστορία» του- εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ