ΣΠΟΡ

Όλος ο κόσμος του Πάμε Στοίχημα στο OPAP Store App – Η δράση της Super League μέσα από νέα εφαρμογή

Όλος ο κόσμος του Πάμε Στοίχημα στο OPAP Store App – Η δράση της Super League μέσα από νέα εφαρμογή
Η εμπειρία του καταστήματος ΟΠΑΠ αλλάζει OPAP

Εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές, άμεσο cash out και στατιστικά αγώνων σε πραγματικό χρόνο, βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά, χάρη στο OPAP Store App.

Με τη νέα εφαρμογή, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα απολαμβάνουν, επίσης, κορυφαίους αγώνες μέσω live streaming, ενημερώνονται για την εξέλιξη των αγώνων και έχουν άμεση πληρωμή στο ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι, μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

«Το OPAP Store App λύνει τα χέρια των παικτών μέσα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Κατεβάζουν την εφαρμογή και το στοίχημά τους ζωντανεύει, μετατρέποντας την επίσκεψη τους σε μια συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία», αναφέρει ο κ. Γιώργος Παγάνης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Βόλο.

Η εμπειρία του καταστήματος ΟΠΑΠ αλλάζει

Σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το OPAP Store App στους παίκτες του Πάμε Στοίχημα, ο κ. Παγάνης σημειώνει: «Οι παίκτες μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους. Μέσα από την εφαρμογή, καταθέτουν τα δελτία τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στο ταμείο. Το OPAP Store App προσφέρει άμεση καταβολή κερδών, ενώ όσοι σκανάρουν τα δελτία τους για να δουν αν έχουν κερδίσει, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», διεκδικώντας διάφορα προνόμια και δώρα. Παράλληλα, διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής είναι και το PlayBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα».

Όσον αφορά στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς προκειμένου να παίξει μέσα από το OPAP Store App, ο κ. Παγάνης εξηγεί: «Κατά την εγγραφή τους στην εφαρμογή, δημιουργείται αυτόματα το δικό τους ανώνυμο ψηφιακό πορτοφόλι. Στη συνέχεια προμηθεύονται voucher από το ταμείο με το ποσό που επιθυμούν, το σκανάρουν και είναι έτοιμοι να καταχωρήσουν δελτία για το αγαπημένο τους παιχνίδι».

Τα play off της Super league στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το κατάστημα του κ. Παγάνη βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 35, στο κέντρο του Βόλου, και αποτελεί στέκι των φιλάθλων της περιοχής για τους αγώνες της Super League. «Ο κόσμος απολαμβάνει τα εφετινά play off και ανυπομονεί για τα ματς κάθε αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον του κοινού έχει αυξηθεί κατακόρυφα και, μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα, τα σημερινά παιχνίδια ίσως αποδειχθούν καθοριστικά για τη συνέχεια. Η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 18:00, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30 και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στις 21:00. Με την εφαρμογή OPAP Store App, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ παίζουν κάθε τους δελτίο εύκολα και γρήγορα, απολαμβάνοντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία», τονίζει χαρακτηριστικά.

Πλήθος επιλογών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις. Μάλιστα, οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Όπως εξηγεί ο κ. Παγάνης, «οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές, τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται το τελικό αποτέλεσμα, η διπλή ευκαιρία, το αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, η νίκη με μηδέν παθητικό, ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος, η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, ο παίκτης που θα σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα και ο παίκτης που θα δεχθεί κάρτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ