ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1: «Ζωντανός» για τον τίτλο με ερυθρόλευκη ανατροπή

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1: «Ζωντανός» για τον τίτλο με ερυθρόλευκη ανατροπή
INTIME / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε (3-1) στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League με τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου, στο ντεμπούτο του Ζοσέ Ανιγκό στην τεχνική ηγεσία. Με ανατροπή στο β' ημίχρονο ήρθε η μεγάλη νίκη για τους Πειραιώτες. 

Σύμφωνα με το Onsports.gr, οι «ερυθρόλευκοι», λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Μίτσελ, ήταν κυρίαρχοι και «βροντοφώναξαν» ότι παραμένουν γερά στο κόλπο του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, δημιουργώντας πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά αυτός που σκόραρε ήταν ο ΠΑΟΚ. Στην πρώτη καλή στιγμή του ο Μπράντον Τόμας έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο 22ο λεπτό.

Μετά την ανάπαυλα, όμως, η ανωτερότητα της ομάδας του Πειραιά απέδωσε, με τους παίκτες του Ανιγκό να γυρίζουν… τούμπα το ματς. Ο Μακαμπού ισοφάρισε στο 59’, ενώ ο Μασούρας εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κουλιεράκη έκανε το 2-1 στο 78’.

Το «τρίποντο», που κρατάει τους «ερυθρόλευκους» στο -3 από Παναθηναϊκό κι ΑΕΚ, «κλείδωσε» ο Ελ Αραμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου την Κυριακή (9/4).

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ντέρμπι, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος, το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει.

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία).
Κίτρινες: Παπασταθόπουλος, Βρουσάι - Κουλιεράκης, Α. Ζίβκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (57' Σισέ), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (77' Βρουσάι), Μπιέλ (77' Μασούρας), Βαλμπουενά (60' Χάμες), Μπακαμπού (77' Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες (81' Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (89' Ρικάρντο), Τάισον (68' Καντουρί), Κωνσταντέλιας (68' Νάρεϊ), Μπράντον (69' Ολιβέιρα).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play off:

Βόλος - ΑΕΚ 0-1
Άρης - Παναθηναϊκός 0-1
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1

Η βαθμολογία των play off:
1) Παναθηναϊκός 66
2) ΑΕΚ 66
3) Ολυμπιακός 63
4) ΠΑΟΚ 57
5) Άρης 41
6) Βόλος 40

Η 4η αγωνιστική
Κυριακή 9 Απριλίου
18:00 ΑΕΚ - Άρης
20:30 ΠΑΟΚ - Βόλος
21:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η 5η αγωνιστική
Βόλος - Άρης
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Η 6η αγωνιστική
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Άρης - Ολυμπιακός
Βόλος - Παναθηναϊκός

Η 7η αγωνιστική
Ολυμπιακός - Βόλος
ΠΑΟΚ - Άρης
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Η 8η αγωνιστική
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Άρης - Βόλος
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Η 9η αγωνιστική
Άρης - ΑΕΚ
Βόλος - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η 10η αγωνιστική
ΑΕΚ - Βόλος
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Άρης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ