Super League: Στην κορυφή η ΑΕΚ μετά το 3-1 επί του Άρη
Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε τη διαφορά κι η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Άρη στην «OPAP Arena» και παραμένει στην κορυφή, παριμένοντας πλέον το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό την «Ένωση», η οποία, όμως, έβαλε άλλο ένα «τρίποντο» στο… σακούλι της.
Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έδειξαν το «μέταλλο» που χρειάζεται μια ομάδα για να κατακτήσει την κορυφή. Το έπραξε σε ένα ματς που είχε νεύρα, εντάσεις και πήγε να «στραβώσει», ενώ όλα έδειχναν ότι το είχαν φέρει εκεί που ήθελαν με το 1-0 του Λιβάι Γκαρσία με εκτέλεση πέναλτι στο 36’.
Ο Άρης ήταν άκρως ανταγωνιστικός κι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Ιτούρμπε, μετά από λάθος της άμυνας. Μάλιστα, πήγε να γυρίσει τούμπα το ματς, αλλά το τέρμα του Καμάτσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Τελικά, η αναμέτρηση είχε πρωταγωνιστή κι αυτός ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο σημείωσε δύο γκολ κι έδωσε στην ΑΕΚ μια τεράστια νίκη. Ειδικά, η ενέργεια που κάνει στο 82ο λεπτό, για το 2-1, αποτελεί δείγμα της τεράστιας ποιότητας του.
Σουφλί: Ενδείξεις δηλητηρίασης σε δύο μαυρόγυπες και έναν λύκο στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς (pic)
17:35
Φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford: Δεν συνδέεται με τον πόλεμο του Ιράν λένε οι ΗΠΑ
17:32
Υπουργείο Εξωτερικών: Ανυπόστατες οι τουρκικές αιτιάσεις για το καθεστώς των νησιών
17:26
Υπ. Ενέργειας ΗΠΑ: Προϊόν «ασυνεννοησίας» η ανάρτηση για τη συνοδεία πλοίων στο Στενό του Ορμούζ
17:20