Ασημένιο μετάλλιο για τον Κουγιουμτζίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης στο Ζάγκρεμπ
Ανανεώθηκε:
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ηττήθηκε στον τελικό των 79κ. στο Ζάγκρεμπ από τον Ουκρανό Βασίλ Μιχαΐλοβ και δεν μπόρεσε να πανηγύρισει για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στην πάλη.
Μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει πέρυσι στη Βουδαπέστη, στέφθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης στο Ζάγκρεμπ.
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης δεν τα κατάφερε στον τελικό της κατηγορίας των 79 κιλών απέναντι στον Ουκρανό, Βασίλ Μιχαΐλοβ, καθώς ηττήθηκε με 3-1.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πιο επιθετικός στο ξεκίνημα του τελικού και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 1-0, με τον διαιτητή να κάνει παρατηρήσεις στον Ουκρανό ότι δεν πάλευε.
Ένα λάθος, ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου 3λέπτου τον έφερε πίσω στο σκορ με 2-1. Ο Ουκρανός με καλύτερη ψυχολογία, πλέον, έκανε το 3-1 στα μέσα του δεύτερου 3λεπτου και παρά τις προσπάθειες του Κουγιουμτσίδη, το σκορ δεν άλλαξε.
Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (19/4, 20:30) ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα αντιμετωπίσει τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο στον τελικό των 86 κιλών.
Τουρκία: Βαριές ποινές για την δηλητηρίαση με εντομοκτόνο τετραμελούς οικογένειας σε ξενοδοχείο
19:50
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ αναστέλλουν οικονομικές κυρώσεις για να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις διάσωσης
19:47
Ρόδος: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε - Κατήγγειλε δολοφονική επίθεση για να ενοχοποιήσει πρώην σύντροφό του
19:39
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς 100% τις ευρωπαϊκές χώρες που θα επιβάλουν Φόρο Ψηφιακών Υπηρεσιών
19:33