ΣΠΟΡ

Οι παίκτες της Τότεναμ… πληρώνουν τους οπαδούς μετά την εξάρα!

Οι παίκτες της Τότεναμ… πληρώνουν τους οπαδούς μετά την εξάρα!

Πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της Τότεναμ έφερε η πρόσφατη συντριβή από τη Νιουκάστλ, στο “St James’ Park”, με σκορ 6-1, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ. Μεταξύ αυτών, είναι και η… χρηματική αποζημίωση των παικτών προς τους οπαδούς τους, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΠΡΙΝ τη συνέχεια, αξίζει να διαβάσεις πώς κατεβάζεις την εφαρμογή της bet365 για στοίχημα από κινητό!

Οι “Σπερς” όχι μόνο έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στη τέταρτη θέση, αλλά κινδυνεύουν να πουν οριστικά “αντίο” στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού πρέπει να καλύψουν και τη διαφορά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα παραπάνω ματς που έχουν δώσει.

Επίσης, η ανοχή της διοίκησης και του κόσμου εξαντλήθηκε και οι συνέπειες είχαν αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα. Αφενός, ο Κρίστιαν Στελίνι αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, καθώς συνέχισε ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε.

Αφετέρου, ο παίκτης-σημαία της ομάδας σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ να αποχωρήσει από την Τότεναμ, με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στους “Σπερς”, Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας και στο σύνολο της Πρέμιερ Λιγκ.

Εκτός από τον Κέιν, ο Έμερσον είναι στην πόρτα της εξόδου με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα. Ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ, έχει χάσει τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα της Τότεναμ, από τον Πέδρο Πόρο, ο οποίος κόστισε αρκετά χρήματα στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου ώστε να αποσπάσει το “ναι” της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την παραχώρησή του.

Αποζημιώνουν τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Νιούκαστλ

Μετά το ταπεινωτικό αποτέλεσμα, οι παίκτες αποφάσισαν να… χρυσώσουν το χάπι για τους απογοητευμένους οπαδούς που ταξίδεψαν στο Νιούκαστλ ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια των “Σπερς”. Αποφάσισαν να πληρώσουν από την τσέπη τους τα χρήματα που ξόδεψαν ως φιλοξενούμενοι οι ταξιδιώτες–οπαδοί, σε μια ένδειξη συγγνώμης για την άσχημη εμπειρία που τους προσέφεραν.

Στην ανακοίνωση που δημοσίευσε η Τότεναμ στα κοινωνικά της δίκτυα, δεν αναφέρθηκε φυσικά το ποσό που θα δαπανήσουν οι ποδοσφαιριστές του κλαμπ, όμως τονίζεται ότι θα κάνουν τα πάντα για να αντιδράσουν στο προσεχές παιχνίδι το οποίο είναι τρομερά σημαντικό για το στόχο της τετράδας και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ως ομάδα αντιλαμβανόμαστε τον εκνευρισμό σας και τον θυμό σας. Ξέρουμε ότι οι λέξεις δε βοηθούν σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως πιστέψτε μας, μια τέτοια ήττα πονάει. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας, στα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια και με αυτή τη σκέψη θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας στο “St James’ Park”. Ξέρουμε ότι αυτό δεν αλλάζει ό,τι συνέβη την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να επανορθώσουμε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου, ξανά, η στήριξή σας θα είναι τα πάντα για εμάς. Μαζί -και μόνο ενωμένοι- μπορούμε να πάμε μπροστά”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Τότεναμ, εκ μέρους των παικτών.