ΣΠΟΡ

Super League: Ισοπαλίες για ΠΑΟ και ΑΕΚ και συνέχεια στο θρίλερ για τον τίτλο

Super League: Ισοπαλίες για ΠΑΟ και ΑΕΚ και συνέχεια στο θρίλερ για τον τίτλο
EUROKINISSI / ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η αυλαία του εφετινού πρωταθλήματος της Super League, καθώς δύο «στροφές» πριν το «φίνις», Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία.

Στα δύο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των play off, ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τον μαχητικό ΠΑΟΚ, ενώ η «Ένωση» έμεινε στο «μηδέν» κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα στη βαθμολογία και η αγωνία να συνεχίζεται.

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 1-1

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα και άνοιξε το σκορ με τον Μαντσίνι νωρίς. Ο ΠΑΟΚ βρήκε κουράγιο να αντιδράσει και ισοφάρισε με τον Τόμας και διεκδίκησε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό να παίζει με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Σένκεφελντ στο 84′. Το τελικό 1-1, δεν… χάλασε τελικά τον Παναθηναϊκό που ακόμα και έτσι παραμένει πρώτος αφού και οι «κιτρινόμαυροι» δεν πήραν τους τρεις βαθμούς στην OPAP Arena.

Διαιτητής: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

Κίτρινες: Μαντσίνι, Χουάνκαρ - Α. Α. Ζίβκοβιτς

Αποβολές: 84’ Σένκεφελντ (απευθείας κόκκινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Μαντσίνι (86’ Παλάσιος), Τσόκαϊ (86’ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74’ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης, Σπόραρ (62’ Ρουμπέν).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (71’ Σβαμπ), Φελίπε Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28’ λ.τρ. Μπράντον Τόμας).

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει αν βρει το «κουμπί» της ΑΕΚ μέσα στην OPAP Arena καθώς κατάφερε να της «κόψει» και πάλι βαθμούς, με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευθούν τους χαμένους βαθμούς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά το γκολ που σημείωσε ο Μπακαμπού ακυρώθηκε καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητής: Ζερόμ Μπριζάρ

Κίτρινες: Ροντινέι, Μπακαμπού, Χουάνγκ, Τζολάκης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (81΄ Φερνάντες), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (60΄ Πινέδα), Άμραμπατ (90+3΄ Ζίνι), Γκατσίνοβιτς (81΄ Ελίασον), Τσούμπερ (60΄ Μάνταλος), Γκαρσία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα (46΄ Ντόι), Ρέαμπτσουκ, Σαμασέκου (76΄ Κασάμι), Εμβιλά, Χουάνγκ (89΄ Βρουσάι), Μπιέλ (64΄ Μασούρας), Φορτούνης, Μπακαμπού (76΄ Ελ Αραμπί).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ