ΣΠΟΡ

Super League: Τη Δευτέρα η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού

Super League: Τη Δευτέρα η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού
PIXABAY

Δεν χρειάστηκε να περιμένουν οι ομάδες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής όπου είχε οριστεί έκτακτο Δ.Σ. της Super League για να μάθουν πότε θα γίνει η 9η αγωνιστική των πλέι οφ που αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό. Η κρίσιμη «στροφή» του πρωταθλήματος ορίστηκε για τη Δευτέρα (8/5) στις 21:00.

Αυτό ανακοίνωσε η Super League, δίνοντας ουσιαστικά αναβολή μιας ημέρας στη διεξαγωγή των αναμετρήσεων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Άρης - ΑΕΚ και Βόλος - ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο πρόβλημα προφανώς το έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς φαντάζει αδύνατο μέσα σε 48 ώρες να έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα με τα 29 κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ