ΕΠΟ: Σενάριο για τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην Αλβανία
Σενάριο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην Αλβανία υφίσταται πλέον στην ΕΠΟ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε θετική απάντηση από την αλβανική ομοσπονδία στο ελληνικό αίτημα.
Μετά τη νέα άρνηση της κυπριακής Αστυνομίας, η ΕΠΟ ξεκίνησε να αναζητεί γήπεδα σε γειτονικές χώρες, όπως η Σερβία και η Ρουμανία και η πρώτη θετική απάντηση ήρθε από την Αλβανία που είναι θετική στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στο νέο γήπεδο των Τιράνων.
Πρόκειται για το «Αρένα Κομπετάρε» (γνωστό και ως «Air Albania Stadium»), το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε πέρυσι τον τελικό του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Έτσι, μετά τα δημοσιεύματα για το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, έπεσε στο τραπέζι και η προοπτική της Αλβανίας που μαζί με τη Ρουμανία συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες πλέον.
Πάντως, δεν αποκλείεται να γίνει και μία τελευταία (τρίτη) προσπάθεια επαναπροσέγγισης με την κυπριακή ομοσπονδία, προκειμένου να πειστεί η αστυνομία και να γίνει ο ελληνικός τελικός στη Μεγαλόνησο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οριστικό: Δεν γίνεται στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί για τη σύγκρουση - Ο απολογισμός του έργου μας από το 2019
10:04
Σε λιμάνι της Τουρκίας ρυμουλκείται το δεξαμενόπλοιο που είχε μείνει ακυβέρνητο κοντά στην Αλόννησο
10:01
Το Κουβέιτ καταδικάζει την «ιρανική επιθετικότητα» - Τι ανακοίνωσε η Τεχεράνη
09:55
Θεσσαλονίκη: 42χρονος μετέτρεψε σε πίστα την Περιφερειακή - Έτρεχε με 149 χλμ και μεθυσμένος
09:47