Αποσύρεται ο Ράφα Ναδάλ από το Ρολάν Γκαρός
Δεν θα καταφέρει να παίξει στο Ρολάν Γκαρός, ο Ράφαελ Ναδάλ λόγω τραυματισμού στο ισχίο του, γεγονός που πιθανά θα ανακοινώσει την Πέμπτη (18/5) σε συνέντευξη Τύπου.
Ο κορυφαίος τενίστας, έχει κερδίσει το τουρνουά τένις 14 φορές από το ντεμπούτο του το 2005, ωστόσο, όπως μεταδίδει η marca φαίνεται ότι το Γαλλικό Όπεν θα διεξαχθεί χωρίς τον μεγαλύτερο πρωταθλητή του.
Θα είναι η πρώτη φορά σε 18 σεζόν που ο Ισπανός χάνει το γαλλικό Grand Slam, αν και αποχώρησε από τη διοργάνωση το 2016 όταν υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό.
Αυτό τον εμπόδισε να παίξει στον τρίτο γύρο με τον συμπατριώτη του Marcel Granollers.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί ούτε στη Βαρκελώνη
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
TECH
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ