ΣΠΟΡ

Σε τουρνουά με την συμμετοχή θρυλικών ομάδων της Ευρώπης το "αντίο" του Διαμαντίδη

Σε τουρνουά με την συμμετοχή θρυλικών ομάδων της Ευρώπης το "αντίο" του Διαμαντίδη
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Το "αντίο" που αρμόζει σε έναν τεράστιο αθλητή, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης προετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την διοργάνωση τον Σεπτέμβριο ενός τουρνουά στο οποία θα συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήδη έχουν απαντήσει θετικά για να βρεθούν στην Αθήνα και το κλειστό του ΟΑΚΑ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, για το τουρνουά στο οποίο θα τιμηθεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και θα αποσυρθεί η φανέλα του.

Επίσης αναμένεται απάντηση από μία ακόμη "πρωταθλήτρια Ευρώπης" (πιθανότατα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που αυτήν την εποχή συμμετέχει στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος) ώστε να τιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αφού θα μιλάμε για τους συλλόγους που έχουν γράψει μαζί με τον Παναθηναϊκό την ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

2541388


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Όπως είχε προαναγγείλει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος στο περιθώριο της επίσημης πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, στο πλαίσιο του τουρνουά, η φανέλα με το νούμερο 13 θα πάρει τη θέση της στην οροφή του ΟΑΚΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ