ΣΠΟΡ

Το... κέρμα που κάνει τον Τζόκοβιτς «Iron Man» - Πώς έγινε η αποκάλυψη

Το... κέρμα που κάνει τον Τζόκοβιτς «Iron Man» - Πώς έγινε η αποκάλυψη
AP Photo/Jean-Francois Badias

Πρόσωπο της ημέρας έγινε για μία ακόμα φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς όχι  μόνο με την απόδοσή του στα γήπεδα του Ρολάντ Γκαρός.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η μυστηριώδης συσκευή στο στήθος του.

Οι κάμερες δεν έχασαν την ασυνήθιστη στρογγυλή μεταλλική συσκευή, που είχε πάνω του όταν σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού έβγαλε τη μπλούζα του στον αγώνα με τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς.

Εκείνος με την σειρά του αντί να δώσει μία πραγματική εξήγηση, απάντησε αστειευόμενος:«Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε πολύ ο Iron Man, οπότε προσπαθώ να τον υποδυθώ».

https://www.instagram.com/p/Cs8WWxnAHpj/

«Ξέρετε, η ομάδα μου χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία για να με βοηθήσει να αποδώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου. Εάν δεν υπήρχε αυτό τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

Είναι το Taopatch και είναι μια συσκευή νανοτεχνολογίας που συνδυάζει τον βελονισμό με τη θεραπεία φωτός.

Η συσκευή αυτή βοηθάει τους αθλητές όλων των επιπέδων να έχουν μεγαλύτερο συντονισμό, πιο εύκολη κίνηση και να εξοικονομούν πολύτιμους πόρους κατά τη διάρκεια του αγώνα και της προπόνησης.

Τι είπε για το Κόσοβο

Σε νέες δηλώσεις του για το Κόσοβο που προκάλεσαν αναστάτωση είπε: « Θα τις επαναλάμβανα αλλά τις έχετε τις δηλώσεις μου. Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι διαφωνούν. Είναι κάτι το οποίο πιστεύω. Ξέρετε ότι Γκραν Σλαμ που παίζω χωρίς δράμα δεν μπορεί να υπάρξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ