ΣΠΟΡ

EURO 2016: αυτός είναι το νέο αστέρι της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας

EURO 2016: αυτός είναι το νέο αστέρι της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας
Reuters / Sergio Perez Livepic

Οι Ιρλανδοί φίλαθλοι έχουν αναδειχθεί μέχρι τώρα οι νικητές σε αυτή την διοργάνωση. Πάντοτε ευδιάθετοι και ευγενικοί, παρά την κατανάλωση μπύρας, δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο EURO 2016. Και αποδεικνύονται και ιδιαίτερα ευρηματικοί τραγουδώντας σε ωραία κορίτσια ή νανουρίζοντας ένα μωρό. 

Ο Παντρέιγκ ΜακΚόρμακ όμως από το Sligo αποφάσισε σήμερα να ξεχωρίσει και να επιχειρήσει κάτι που σίγουρα θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Διότι εμφανίσεις τρελλές και εκκεντρικές έχουμε δει πολλές μέχρι τώρα και από τους οπαδούς του ΕΪΡΕ.

2016 06 13T153553Z 108833753 MT1ACI14435702 RTRMADP 3 SOCCER EURO IRL SWE


(Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)

Όμως άλογο να σκοράρει και να αποθεώνεται από τους υπόλοιπους, πρώτη φορά!

Ο Παντρέιγκ πήρε μέρος σε αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό στη Λιλ, που το βράδυ θα φιλοξενήσει τον κρίσιμο αγώνα της εθνικής του με την Ιταλία, και στον οποίο μόνο το τρίποντο θα εξασφαλίσει την συνέχεια της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας στο τουρνουά.

Δεν ήταν ο πρώτος βέβαια που κατάφερε να βάλει γκολ στο ανοιχτό παράθυρο στην πλατεία της πόλης, αλλά σίγουρα ήταν ο πρώτος "φίλαθλος-άλογο" που το πέτυχε. Δίκαιη ανταμοιβή του λοιπόν μετά μια παγωμένη μπύρα! Και όπως είπε, είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί το βράδυ, αν του το ζητήσει ο Μάρτιν Ο Νιλ, δεξί εξτρέμ, κόντρα στους Ιταλούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ