Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο - 20 συλλήψεις στην Καλλιθέα
Ανανεώθηκε:
Ακόμα μια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εντόπισε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος.
Παράλληλα, σε όχημα κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο, το οποίο εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», όπως διαπιστώθηκε, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 57 σκληροί δίσκοι, 2 καταγραφικά, 10 κάμερες, 10 παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πλήθος λαχνών και 92.300 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Στους 18.800 οι πυροσβέστες τη φετινή αντιπυρική περίοδο - Ενισχύονται Αττική και περιφέρεια
22:48
Ξανά από την Πέμπτη (19/3), τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα»
22:39
Φρουροί της Επανάστασης: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Κατίμπ
22:29
Ιράν: Οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές φέρνουν ανεξέλεγκτες συνέπειες - Οι IDF έπληξαν ιρανικά πλοία στην Κασπία
22:20