ΣΠΟΡ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη προπόνηση με τον Βίκτορ Σάντσεθ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη προπόνηση με τον Βίκτορ Σάντσεθ
Instagram / @olympiacosfc

Έπιασε δουλειά στην Αυστρία ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ισπανός Βίκτορ Σάντσεθ και οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη προπόνησή μαζί του το απόγευμα. Την ίδια ώρα ο Μάρκο Σίλβα ταξίδευε για την Πορτογαλία, αποχαιρετώντας τους παίκτες. Οι πρώτες εικόνες με το νέο προπονητή ανέβηκαν στο κανάλι του Ολυμπιακού στο You Tube.

Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε γύρω στη 1 το μεσημέρι στην Αυστρία, περίπου την ίδια ώρα με τον Διευθύνοντας Σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος μίλησε κατευθείαν στους παίκτες, ενημερώνοντάς τους για την απόφαση του Μάρκο Σίλβα να φύγει, με τους περισσότερους εξ αυτών να μένουν έκπληκτοι. Τους ανακοινώθηκε επίσης ότι νέος τους προπονητής θα είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Το απόγευμα, ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε -από τον Γιάννη Βρέντζο- στους ποδοσφαιριστές, και έκανε την πρώτη προπόνηση μετά από 2 χρόνια (είχε αποχωρήσει με απόφαση Μίτσελ το καλοκαίρι του 2014).

victorolympiacos


(Πηγή: Instagram / @olympiacosfc)

Μάλιστα τους έκανε και την πρώτη του ομιλία: «Καταλαβαίνω ότι είναι μια δύσκολη στιγμή. Δεν συμβαίνει συχνά να φεύγει στην αρχή της προετοιμασίας ένας προπονητής. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα, θέλω από εσάς πάθος, ψυχή και δουλειά πολλή! Μυαλό και καρδιά. Να τα δώσετε όλα». Η ΠΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα (μέσω του λογαριασμού της στο Instagram) και τις πρώτες φωτογραφίες του νέου προπονητή. Και αργότερα το video με την απογευματινή προπόνηση.

Οι νέοι συνεργάτες του Βίκτορ

Mαζί με τον Βίκτορ την Πέμπτη παρουσιάστηκαν στην ομάδα και νέοι συνεργάτες του. Τον ρόλο του νέου γυμναστή της ομάδας θα έχει ο 51χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής, Νάτσο Όρια Μιχάρες, ο οποίος ήταν στο πλευρό του Βίκτορ και στη Ντεπορτίβο, ενώ οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στη Σεβίλλη ως μέλη του τεχνικού τιμ με προπονητή τον Μίτσελ.

Επίσης, στο Λιμάνι επέστρεψε και ο Κάρλος Λουένγκο, ο οποίος είχε τον ρόλο του αναλυτή αγώνων επί Μίτσελ, ενώ ο τρίτος που προστέθηκε στο τεχνικό τιμ είναι ο Νταβίντ Λάρα Ντόνιγκα, λογικά ως βοηθός του 40χρονου Ισπανού.

victorolympiacos3


(Πηγή: Instagram / @olympiacosfc)

Το αντίο του Μάρκο Σίλβα

Λίγα λόγια είχε να πει ο Μάρκο Σίλβα, αποχαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές: «σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Περάσαμε πολύ καλά και πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Σε αυτούς τους 11 μήνες δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που φεύγω. Μακάρι να είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα».

silvaolympiacos1


(Πηγή: www.olympiacos.org)

Στη συνέχεια, ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικό αναχώρησε απευθείας για το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ και πέταξε για την πατρίδα του. Ο Σίλβα φέρεται να έχει θέσει σε γνώση της διοίκησης την παραίτησή του (επικαλούμενος προσωπικούς λόγους) πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία. Για αυτό και ήρθε στην Αθήνα λίγες ώρες πριν την πτήση και όχι από το Σάββατο, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Πέταξε όμως με την υπόλοιπη αποστολή, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια αναστάτωση, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

silvaolympiacos2


(Πηγή: www.olympiacos.org)

Μένει να δούμε, εάν θα επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες και ο ίδιος ο Σίλβα, μιλώντας κάποια στιγμή σε μέσο της πατρίδας του, και αποκαλύψει ποιοι ήταν τελικά οι προσωπικοί λόγοι, που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ