ΣΠΟΡ

Το απόγευμα η «μάχη» της Σάκκαρη με την Βοντρούσοβα στο Βερολίνο

Το απόγευμα η «μάχη» της Σάκκαρη με την Βοντρούσοβα στο Βερολίνο
Η Μαρία Σάκκαρη ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το απόγευμα της Παρασκευής (23/06, όχι νωρίτερα από τις 16:00 στο Novasports 6HD) θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη (Νο8 στον κόσμο) με την Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Berlin Open.

Με τη νίκη της επί της Αλεξάντρα Σάσνοβιτς (6-2, 6-1), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ημιτελικούς του τουρνουά, που διεξάγεται στη γερμανική πρωτεύουσα.

Πρόσφατα οι δύο τενίστριες συναντήθηκαν στα διπλά του τουρνουά, όπου η Σάκκαρη με την Πέτρα Μάρτιτς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Σινιάκοβα/Βοντρούσοβα.

Στο H2D με την Βοντρούσοβα η 27χρονη πρωταθλήτρια μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς που έχουν δώσει, το τελευταίο τον Μάιο του 2023 στο τουρνουά της Ρώμης, με την Τσέχα να επικρατεί 2-0 (7-5, 6-3).

Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε την Ρωσίδα lucky loser, Ελίνα Αβανεσιάν, είτε την καλή της φίλη και παρτενέρ της στα διπλά του Νότιγχαμ της περασμένης εβδομάδας, Ντόνα Βέκιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ