ΣΠΟΡ

Ο Μάρκο Σίλβα «μίλησε» για το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Σίλβα «μίλησε» για το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό
www.olympiacos.org

Όπως αναμενόταν ο Μάρκο Σίλβα έδωσε το δικό του μήνυμα για την λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, μέσω μια ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK.

Στο μήνυμα του όμως αυτό δεν έκανε την παραμικρή νύξη για τους προσωπικούς λόγους, που τον οδήγησαν στην παραίτηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, εκφράζοντας απλώς τις ευχαριστίες του τόσο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στους Γιάννη Βρέντζο, Κούλη Δουρέκα, τους παίκτες, τους συνεργάτες και τον κόσμο των ερυθρόλευκων.

marcosilva3


(Πηγή: www.olympiacos.org)

Το μήνυμα του Μάρκο Σίλβα

«Η ζωή ενός προπονητή σπάνια εξελίσσεται βάσει σχεδίου και σχεδόν ένα χρόνο μετά την άφιξή μου στον Ολυμπιακό πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου ως προπονητής της ομάδας. Ήταν μια αξέχαστη χρονιά, η πρώτη που πέρασα μακριά από την πατρίδα μου, μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και ιστορικά επιτεύγματα σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη.

Θέλω να πω αντίο, όμως δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον σύλλογο και τη διοίκησή του -τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο και τον πάντα παρόντα Κούλη Δουρέκα, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου στην προσπάθεια να πάμε τον Ολυμπιακό όσο πιο μακριά μπορούσαμε και οι οποίοι με υποδέχθηκαν σε μια νέα χώρα και ένα νέο σπίτι. Επίσης για το ότι μου πρόσφεραν την υπέροχη αυτή ευκαιρία και για τον ρόλο που έπαιξαν στην καλύτερη σεζόν ομάδας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που έζησαν μαζί μου αυτή την απίθανη σεζόν και επειδή είναι οι πραγματικοί ήρωες πίσω από την ένδοξη πορεία. Τα ρεκόρ που πετύχαμε και ο τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα των ικανοτήτων και της δουλειάς τους.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που κάνουν αυτό τον σύλλογο μοναδικό. Η αγάπη και η στήριξη που εισέπραξα από αυτούς ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη που μας οδήγησε σε μια ιστορική σεζόν και ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε μαζί.

Σας αποχαιρετώ όλους. Φεύγω αισθανόμενος ότι ολοκλήρωσα το καθήκον μου και περήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί.

Μάρκο Σίλβα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ