ΣΠΟΡ

Markopoulo Park: Πάνω από 40.000 ευρώ μοιράζει τη Δευτέρα το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

Markopoulo Park: Πάνω από 40.000 ευρώ μοιράζει τη Δευτέρα το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park ΟΠΑΠ

Με τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και ένα γεμάτο πρόγραμμα με 7 ελληνικές ιπποδρομίες θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 10 του μήνα, η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Ιουλίου, στο Markopoulo Park.

Υψηλό είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 40.000 ευρώ σε όσους επιλέξουν σωστά τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες. Από το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας μεταφέρονται 14.388 ευρώ.

Συνολικά, προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η ως την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από τη 2η έως την 7η ιπποδρομία.

Παρθενική εμφάνιση για δύο ίππους στο Μαρκόπουλο

Το ελληνικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 17:00 με μία δυνατή κόντρα 6 καθαρόαιμων στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo ParkΟΠΑΠ

Στη 2η ελληνική ιπποδρομία 6 ίπποι θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στην κούρσα που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.300 μέτρων. Για τον ΜΠΡΟΝΖ ΓΚΡΙΝ (IRE) και τη ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) αυτή θα είναι και η πρώτη εμφάνιση τους στο Μαρκόπουλο.

«Μάχη» γένους θηλυκού στην 3η ιπποδρομία

Στην 3η ελληνική ιπποδρομία 6 φοράδες θα διαγωνιστούν επίσης στην απόσταση των 1.300 μέτρων ενώ την αυλαία στο πρόγραμμα ρίχνουν οι τρεις τελευταίες ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν στην sprint απόσταση των 1.000 μέτρων. Στην τελευταία ελληνική ιπποδρομία (7η) επτά καθαρόαιμοι αναμένεται να χαρίσουν μια δυνατή άφιξη.

Δείτε το πρόγραμμα:

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που δεν θα επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ