Wimbledon: Ο Ισπανός Αλκαράθ κέρδισε στον τελικό το φαβορί Τζόκοβιτς
Νέος «βασιλιάς» του Wimbledon είναι ο 20χρονος Κάρλος Αλκαράθ καθώς στον τελικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σήμερα Κυριακή (16/7) κέρδισε το φαβορί Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσαν μία συναρπαστική μάχη στον τελικό του Wimbledon, με τους δύο τενίστες να τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν το βρετανικό Grand Slam.
Ο Ισπανός κατέκτησε τον τίτλο μετά από μια επική μάχη που διήρκησε 4 ώρες και 42 λεπτά βάζοντας τέλος στο όνειρο του Τζόκοβιτς να φτάσει τα 24 Grand Slam.
Αποκαλυπτικό της μάχης που έδωσαν οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου, είναι ένα game στη διάρκεια του τρίτου σετ το οποίο κράτησε 26 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, σχεδόν όσο κρατάει ένα σετ!
Το γκέιμ κατέληξε στα χέρια του Αλκαράθ, ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής με 3-2 σετ.
Το Σάββατο (15/7) είχε γίνει ο τελικός των γυναικών όπου η 24χρονη Μαρκέτα Βοντρούσοβα στέφθηκε η νέα «βασίλισσα».
Αν και νούμερο 42 στον κόσμο επικράτησε με 2-0 σετ Τυνήσιας Ονς Ζαμπέρ, νούμερο έξι στην παγκόσμια κατάταξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το Game Time κάνει σερβίς στο Wimbledon με τον Τεντ Αγγελίνο
Χίος: Στο νοσοκομείο με κατάγματα και θλάσεις εξί παιδιά - Δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία τους
13:57
Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη μητέρα πέθανε λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
13:35
Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες πίσω από την απόπειρα δολοφονίας ενός Ρώσου στρατηγού λέει η Μόσχα
13:28
Κινηματογραφική καταδίωξη 17χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αναζητείται ο συνοδηγός
13:18