ΣΠΟΡ

Χρυσό μετάλλιο στο kickboxing για τη Σοφία Τσολακίδου

Χρυσό μετάλλιο στο kickboxing για  τη Σοφία Τσολακίδου

Χρυσή επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα η αθλήτρια, Σοφία Τσολακίδου από το 28ο Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO στην Ουγγαρία.

H διάκριση ήρθε μετά από χρόνια δουλειάς και αποτελεί δικαίωσηςγια την Σοφία Τσολακίδου από το Panthers Sports Academy στην Λυκόβρυση. Η νεαρή αθλήτρια που προπονείται από 5 ετών στην προαναφερθείσα σχολή, έκανε εξαιρετικό βήμα στην Ουγγαρία κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία της (LK OJ F -56 KG) και πλέον ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες της.

Επόμενος στόχος είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων που θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις 25 Αυγούστου 2023.

Η Σοφία Τσολακίδου θα συμμετάσχει ως ένα από τα φαβορί κατέχοντας στα rankings την 2η θέση στο κόσμο στην κατηγορία της. Η νεαρή αθλήτρια έχει καταγράψει ένα εξαιρετικό σερί με κατακτήσεις στο Πανελλήνιο της ΠΟΚ, το Athens Challenge, το Πανελλήνιο Κύπελλο και πρόσφατα το Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO.

Μαζί με την Τσολακίδου για τους αγώνες στην Τουρκία προετοιμάζεται και ο αθλητής Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Πέμπτη θέση στα rankings, επίσης αθλητής της ακαδημίας Panthers Sports Academy στην Λυκόβρυση.

Προπονήτριά τους και των δύο παιδιών είναι η Φωτεινή Σταματοπούλου, πανελλήνια Πρωταθλήτρια στην πυγμαχία, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό, πιστοποιημένη προπονήτρια από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing και την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO, καθώς και από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ