UEFA: Η ανακοίνωση για τη συμπλοκή στη Ν. Φιλαδέλφεια - Οι πιθανές ημερομηνίες για τον αγώνα
Ανακοίνωση για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ακύρωση του αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέδωσε η UEFA, καταδικάζοντας περίφραστα τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου και τα οποία οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ.
«Ενώ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος, στην ΑΕΚ και τους φιλάθλους της, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι η βία δεν έχει καμία θέση στο άθλημά μας και πως αναμένουμε οι υπεύθυνοι αυτής της φρικτής πράξης να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης σύντομα» τονίζεται χαρακτηριστικά.
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η UEFA βρίσκεται σε επαφή με τις δύο ομάδες για να διεξαχθεί ο αγώνας είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου.
Τονίζεται δε, πως η προηγούμενη απόφασή της, να μην παρακολουθήσουν τον αγώνα οπαδοί της απομακρυσμένης ομάδας ενώ τονίζεται ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που έπεσε νεκρός
Νέα Φιλαδέλφεια: Άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα αιματηρά επεισόδια
Χωρίς ταξί ξανά η Αττική Τρίτη και Τετάρτη - «Χειρόφρενο» τραβούν οι οδηγοί
09:15
Λήξη του shutdown μέσα στην εβδομάδα προβλέπει ο πρόεδρος της Βουλής στις ΗΠΑ
09:08
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Πώς επηρεάζει τις ημερομηνίες πληρωμής η Καθαρά Δευτέρα
09:00
Εξαφάνιση Λόρας: Missing alert και στη Γερμανία - «Χαρτογραφούν» τη διαδρομή της οι Αρχές
08:49