Ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Champions League - Νίκησε στα πέναλτι τη Μαρσέιγ
Στα πλέιο οφ του Champions League προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, νικώντας στα πέναλντι τη Μαρσέιγ με 5-3.
Οι «πράσινοι» Θα διεκδικήσουν κόντρα στην Μπράγκα, μία θέση στους ομίλους, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Ο Γκαμπονέζος Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έδωσε νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό, προβάδισμα στους Γάλλους, με τον ίδιο να διπλασιάζει τα τέρματα της Μαρσέιγ στο 45΄ + 1΄. Στο 52' δέχτηκαν και τρίτο γκολ οι «πράσινοι», το οποίο ακυρώθηκε. Ο Ομπαμεγιάνγκ βρήκε τον Ισμαϊλά Σαρ και αυτός νίκησε από κοντά τον Μπρινιόλι, ωστόσο ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.
Όμως, ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε στο 90+9' με πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός από χέρι του Ματεό Γκεντουζί και έστειλε τον αγώνα με τη Μαρσέιγ στην παράταση.
Η Μαρσέιγ βρήκε τρίτο γκολ στο δεύτερο μέρος της παράτασης με τον Βιτίνια, όμως αυτό δεν μέτρησε μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR που έδειξε πως ο Σαρ που διεκδίκησε τη μπάλα -πριν αυτή φτάσει στον σκόρερ- ήταν εκτεθειμένος.
Στα πέναλτι, ο Μπρινιόλι έπιασε το πέναλτι του Γκουεντουζί για να κάνει το 5-3 και να προκριθεί.
Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 1-0 της Μαρσέιγ στον α΄ αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου στη «Λεωφόρο».
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40