ΣΠΟΡ

Καρμόνα: Η αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας έμαθε το θάνατο του πατέρα της μόλις κατέκτησε το κύπελλο

Καρμόνα: Η αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας έμαθε το θάνατο του πατέρα της μόλις κατέκτησε το κύπελλο
Η Όλγα Καρμόνα AP Photo/Rick Rycroft

Λίγο μετά τον αγώνα που έστεψε την Ισπανία πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023, η αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Όλγα Καρμόνα, ενημερώθηκε ότι ο πατέρας της πέθανε.

Ο πατέρας του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και πέθανε την Παρασκευή (18/8), μετέδωσε το Reuters.

Η Καρμόνα σε ανάρτησή μιας φωτογραφίας της να φιλά το μετάλλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ξέρω ότι με παρακολουθείς απόψε και ότι είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά» και πρόσθεσε «και χωρίς να το ξέρω, είχα το αστέρι μου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου δώσατε τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό», σύμφωνα με το BBC.

Η ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην Καρμόνα αναφέροντας πως «η RFEF βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον θάνατο του πατέρα της Όλγα Καρμόνα».

«Η ποδοσφαιρίστρια έμαθε τα θλιβερά νέα μετά τον τελικό του Μουντιάλ» συμπλήρωσε.

«Στέλνουμε την πιο ειλικρινή μας αγκαλιά στην Όλγα και την οικογένειά της σε μια στιγμή βαθιάς θλίψης. Σε αγαπάμε, Όλγα, είσαι η ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ