Τεντόγλου: «Το τελευταίο άλμα ήταν για 8,70μ., ήταν ένα λάθος που μπορεί να θυμάμαι για πάντα»
Ανανεώθηκε:
Παρά τον θρίαμβό στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε... απογοητευμένος από το τελευταίο του άλμα, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα και 8,70 μ.
Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα Πρωταθλητή στην ΕΡΤ
«Πέρυσι είχα υποσχεθεί ότι θα πάω πολύ καλύτερα. Ο αγώνας ήταν πολύ πιο δύσκολος σχεδόν από όσους έχω συμμετάσχει και τελικά κατάφερα να πάρω τη νίκη. Πέρυσι δεν ήμουν καλά, ήταν κακός αγώνας για μένα, κακή μέρα. Απόψε δεν είχα δικαιολογία. Ήταν δύσκολη μάχη, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Δεν ήμουν άνετος. Μετά το τρίτο άλμα άρχισα να νιώθω άσχημα τα πόδια μου, σαν να παθαίνουν κράμπες και γι' αυτό άργησα να κάνω το μεγάλο άλμα. Έπρεπε να τεστάρω τα πόδια, να δω αν ήμουν καλά και στο τελευταίο άλμα μπήκα να το κάνω, αφού δεν πόνεσα προηγουμένως. Ήταν δύσκολο για μένα, αλλά κατάφερα να το διαχειριστώ".
«Στόχος μου ήταν να κάνω κάτι παραπάνω. Δεν με άφησαν τα πόδια μου, δεν με άφησε το κλίμα. Είχε πολλή ζέστη, πολλή υγρασία, δεν έχω ανάσα, θέλω να πιο πολύ νερό. Το άλμα ήταν για 8,70, αλλά άφησα τα πόδια στην άμμο και γι' αυτό νευρίασα».
Ουκρανία: Έκκληση από τον πάπα Λέων για «μια ημέρα ειρήνης, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα
23:57
Συντριβή αεροσκάφους έξω από την Άγκυρα: Ποιος ήταν ο λίβυος αντιστράτηγος αλ Χαντάντ
23:50
Αγρότες: Μετά την ταλαιπωρία... αισιοδοξία για ομαλή κορύφωση της εξόδου των Χριστουγέννων
23:45
Καθ ΄οδόν «εορταστική» κακοκαιρία: «Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις»
23:42