ΣΠΟΡ

Κάλεσμα Τσιτσιπά για το Davis Cup - Πρώτη φορά τένις στο Καλλιμάρμαρο

Κάλεσμα Τσιτσιπά για το Davis Cup - Πρώτη φορά τένις στο Καλλιμάρμαρο
AP Photo/Alberto Pezzali

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να παρευρεθεί στους αγώνες τένις που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Είναι οι αγώνες της Εθνικής ομάδας με τη Σλοβενία, για το Group I του Davis Cup, που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα», ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων», πρόσθεσε.

«Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου», κατέληξε τονίζοντας την σημασία του συγκεκριμένου γεγονότος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ