Εθνική ομάδα προσλαμβάνει ξένο προπονητή για πρώτη φορά μετά το 1934
Μια απόφαση που δεδομένα προκάλεσε εντύπωση τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός συνόρων ποδοσφαιρόφιλους, έλαβε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας.
Σύμφωνα με το Πρακτορείο Reuters, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, ανακοίνωσε στα ρουμανικά ΜΜΕ, ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση η πρόσληψη ξένου προπονητή για τον πάγκο της εθνικής ομάδας.
Αυτό αποτελεί είδηση και μάλιστα σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ένας και μοναδικός μη γηγενής προπονητής που ανέλαβε ποτέ τις τύχες της Εθνικής Ρουμανίας το έκανε το μακρινό 1934, πριν δηλαδή 82 ολόκληρα χρόνια.
Η θητεία του Josef Uridil χαρακτηρίστηκε τότε άκρως επιτυχημένη αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε καταφέρει να οδηγήσει τους Ρουμάνους στο Μουντιάλ του 1934.
Αν και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ταυτότητα του νέου προπονητή, τα ρουμανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα είναι Γερμανός και χρήζουν ως μεγάλα φαβορί τους Armin Veh και Ralph Rangnick.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Αυγούστου)
06:30
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
06:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04