Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Επίσημο sold out - Το μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ
Ανανεώθηκε:
Σε ρυθμούς Super League μπαίνει και πάλι ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Ωστόσο, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν ήδη στοχεύσει στο ντέρμπι που ακολουθεί, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παίξει κόντρα στην Ένωση, στο πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της νέας σεζόν. Το ματς θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ήδη είναι sold out.
Όπως ενημέρωσε επίσημα η «πράσινη» ΠΑΕ, τα εισιτήρια του ντέρμπι έχουν εξαντληθεί, ελέω της αυξημένης ζήτησης από τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ (25/9, 9 μ.μ.) εξαντλήθηκαν.
Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη θερμή υποστήριξη».
SPONSORED
Ψηφίστηκε στη Βουλή ο νέος Κώδικας Πολεοδομίας και Χωροταξίας
16:48
Μόσχα και Ουάσινγκτον συζητούν κοινά έργα στην ρωσική Αρκτική - Επαφές Νμίτριεφ με Γουίτκοφ, Κούσνερ
16:45
Κροατία: Τέσσερις νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους
16:40
ΟΠΕΚΕΠΕ: Για εγκληματική οργάνωση και απάτη κατηγορούνται οι 13 συλληφθέντες στην Κοζάνη
16:35