ΕΠΟ: «Αναμφισβήτητο το λάθος μας» - Τι συνέβη στο ματς με το Γιβραλτάρ
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση παίρνοντας θέση για το ζήτημα που αφορούσε στο λάθος που έγινε με τις κάρτες τεσσάρων διεθνών παικτών για τον αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ στα προκριματικά του Euro 2024.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε το λάθος που έγινε με τους «τιμωρημένους ποδοσφαιριστές», οι οποίοι όπως αποδείχθηκαν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ' επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.
1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.
2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα και θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προκριματικά Euro 2024: Η Ελλάδα «σάρωσε» το Γιβραλτάρ με «πεντάρα»
Ρωσικά ΜΜΕ: Το αεροπλάνο με τους απεσταλμένους του προέδρου των ΗΠΑ προσγειώθηκε στη Μόσχα
12:20
Μάνδρα: Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου – Ελεύθερος ο αστυνομικός
12:17
Πάργα: 34χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 80μ - Δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ
12:13
Τουρκικά ΜΜΕ: Ερντογάν και Πούτιν συμφώνησαν στο Κιργιστάν για την πώληση των S - 400 σε τρίτη χώρα
12:04