ΣΠΟΡ

Απολαυστικός Ογκουνσότο σε επικό βίντεο με «γιαγιάδες» στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης

Απολαυστικός Ογκουνσότο σε επικό βίντεο με «γιαγιάδες» στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης
Screen Grab

Με ένα επικό σποτ παρουσίασε ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, τον Ημιαραθώνιο Κρήτης, αφού μέσα σε λίγες ώρες, ο αγώνας όχι μόνο έγινε γνωστός, αλλά στην πραγματικότητα διαφημίστηκε παντού με το βίντεο να γίνεται viral.

Μέσα σε περίπου τέσσερα λεπτά, οι διοργανωτές κατάφεραν και χώρεσαν τον Αίσωπο, τον Μίκη Θεοδωράκη, την παραδοσιακή φιγούρα της «γιαγιάς» στα κρητικά χωριά αλλά και τον... Πάτρικ Ογκουνσότο!

Ο πρώην Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αστείες στιγμές με τις δηλώσεις του στο πρόσφατο παρελθόν, έκλεψε την παράσταση ως κεντρικός πρωταγωνιστής της καμπάνιας.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ογκουνσότο προετοιμάζεται για τον Ημιμαραθώνιο και αποδέχεται την πρόκλησης μια ηλικιωμένης κυρίας να τρέξουν στα στενά του χωριού.

Ο άλλοτε άσος του Εργοτέλη, έχοντας εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά, μπαίνει σε ένα μεζεδοπωλείο και πίνει ρακές με συνέπεια να χάσει τον προσανατολισμό του, αλλά και την πρωτιά! Παράλληλα, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις διάσημες πια ατάκες του που όλοι έχουν εκστομίσει κάποια στιγμή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ