ΣΠΟΡ

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 23.395 ευρώ

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 23.395 ευρώ
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE) ΟΠΑΠ

Εξαιρετικό θέαμα και έναν μεγάλο νικητή στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισε 23.395 ευρώ επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park.

Δυνατό φίνις από τον ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB) στην 6η ιπποδρομία

Νίκες για τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE), την ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ (GB) και τον ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB)

Στην 3η ιπποδρομία και στην απόσταση των 1.575 μέτρων, νικητής αναδείχθηκε ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE). Ιδιοκτησίας VAM Properties S.A. o 5ετης καθαρόαιμος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο 1.37.62. Για τον τρόφιμο του προπονητή Χρήστου Θεοδωράκη αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη και 8η συνολικά. Στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Την 7η νίκη της σε 13 συμμετοχές σημείωσε η 4ετής φοράδα ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ (GB). Η εκπρόσωπος του Σταύρου Μπουρίκου επικράτησε σχετικά εύκολα των αντιπάλων της στην ιπποδρομία που πραγματοποιήθηκε στην απόσταση των 1.400 μέτρων με χρόνο 1.26.91. Προπονητής της κορυφαίας, αυτή τη στιγμή, φοράδας στο Μαρκόπουλο Park είναι ο Χρήστος Σταύρου ενώ στη σελά της στη χθεσινή της επιτυχία βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Σε μια δυνατή άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία ο ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB) πραγματοποίησε δυνατό φίνις και αν και σε όλη τη διαδρομή βρισκόταν στην τελευταία θέση κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά μόλις 2 εκατοστών του δευτερολέπτου, του 2ου στην άφιξη ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ (GB). Ιδιοκτήτης και προπονητής του 5ετή καθαρόαιμου είναι ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ στη νίκη την οδήγησε ο Νίκος Μιχαηλίδης.

Νικητές και προπονητές που ξεχώρισαν στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Δύο νίκες σημείωσε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης ενώ από μια πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Κώστας Μαστοράκης, Νίκος Μιχαηλίδης και Κώστας Αττίκος.

Σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμη μια φορά η ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ (GB)

Από πλευράς προπονητών από δύο νίκες σημείωσαν οι Χρήστος Θεοδωράκης και Χρήστος Σταύρου ενώ από μία νίκη πήραν οι προπονητές Γιώργος Κουβαράς και Χάρης Χαραλάμπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ